Email instellen in een mailprogramma.

• Geef aan welke e-mailserver het programma mag raadplegen voor dit account om e-mails te ontvangen.

- Server: mail.mijndomein.nl (letterlijk overnemen!)
    - Poort: 993
    - SSL of TLS: Aan

Als het echt niet mogelijk is om een beveiligde verbinding (SSL/TLS) te gebruiken, mag je poort 143 gebruiken zonder beveiliging. Wij raden dit echter om veiligheidsreden af.

• Geef aan welke e-mailserver het programma mag raadplegen voor dit account om e-mails te verzenden.

Combinatie 1
    - Server: mail.mijndomein.nl (letterlijk overnemen!)
    - Poort: 465
    - Beveiliging: SSL

Combinatie 2
    - Server: mail.mijndomein.nl (letterlijk overnemen!)
    - Poort: 25
    - Beveiliging: geen